Dodano: 2008-03-10 16:25
| Lisa napisał(a): |
|
48-latek Blitz szalał ze statywem, niczym młodzieniaszek ![]() |
Miałam przyjemność przegadać z Bobby'm kilka bitych godzin jakieś... 8 lat temu
To jedna z bardziej czarujących i bystrych osób, jakie w życiu poznałam.
Dodano: 2008-03-10 19:18
tak w maksymalnym skrócie : satyricon doprowadził mnie do totalnej euforii, marduk dał świetny występ ale niestety krótki, przy vaderze zajebiście sie bawiło, a miłym odkryciem jak dla mnie było inside you. immolation też ok, ale nie rozłożyło mnie na łopatki. na małej scenie non stop totalna miazga
. ogółem oceniam pozytywnie! wyszalałam się porządnie, klimat i atmosfera imprezy jak to takiej imprezy - nieopisane. tylko czemu kapele black metalowe grały tak krótko.. nie umiecie krzyczec o bis? sama z kumpelą nie dałam rady xD ,,,
Dodano: 2008-03-10 21:08
Moja czarna perelka tegorocznej Metalmanii - awangardowe Stolen Babies. Lubie byc tak zaskakiwana :)
...
Dodano: 2008-03-10 22:48
| Aniol napisał(a): |
| Moja czarna perelka tegorocznej Metalmanii - awangardowe Stolen Babies. Lubie byc tak zaskakiwana :) |
Właśnie, Harlequinie - czemu ani słowa o tych naszych ulubieńcach z Twoich ust? :roll:
Dodano: 2008-03-11 12:24
Z Małej Sceny, to żałuję, że nie byłam na Evile
Grało w tym czasie chyba Artillery, i to dlatego. Poza tym w tym roku program DS był dla mnie na tyle interesujący, że żal było opuszczać sektor i występy zespołów.
Z MS widziałam końcówkę tylko Stolen Babies, gdy wyszłam odetchnąć od Marduka. Mieli bardzo dobre przyjęcie. Widać, że zespół był zadowolony i trochę zaskoczony, że ludziom, aż tak się ta muzyka podoba. Efekt? Skończyło się bisem.
I'm a sect of mine so my mind is my church.